Despre noi

Valorile noastre se bazeaza pe ideea ca omul, ca fiinta, tinde catre o viata mai buna, si de aceea abordam relatia cu fiecare dintre clientii nostri intr-un mod cat mai personal. Vrem sa intelegem cum putem ajuta cel mai bine persoana aflata in spatele fiecarei comenzi. Vrem sa fim de folos si de aceea oferim sfaturi corecte si venim in intampinare clientilor noștri cu solutii in ceea ce priveste alegerea produsului. Credem in buna intentie a clientilor nostri si le raspundem cu aceeasi onestitate.

Pentru a simplifica procesul de precomanda si al apropia cat mai mult de dorinţele şi nevoile clientilor noştri, am creat parteneriate cu companii de curierat rapid
. Astfel, coletele pot fi livrate direct clientilor nostri, fara a mai fi nevoie ca ei sa se deplaseze.

Parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Criticile ne ajuta sa ne perfectionam, sugestiile sa evoluam, reclamatiile sa schimbam ce este gresit iar felicitarile confirma calitatea produselor si serviciilor noastre.

 

Consideram ca o colaborare cu noi va va oferi siguranta, certitudinea muncii bine facute si o calitate deosebita a intregului serviciu de la primirea comenzii si pana la finalizarea intregului serviciului oferit de noi.

Contact:Ralu Bouquet SRL

Email: comenzi@laralu.ro

Tel.: 0750.623.737